News Flash:

Rigatoni a la bolognese

11 Mai 2011
1575 Vizualizari | 0 Comentarii
Rigatoni a la bolognese
Ingrediente: Pentru sos: 50 g parmesan ½ lingurita busuioc ½ lingurita maghiran 2 fire patrunjel 80 g telina (tulpina) taiata bucati 1 morcov taiat rondele O ceapa taiata bucati Câteva frunze de busuioc 50 g ulei extravirgin 200 g carne de vita, tocata mare 200 g spata de porc, tocata mare 70 g vin alb sau rosu, sec 70 g apa calda 350 g pulpa de rosii sau întregi, decojite O frunza de dafin Sare Condimente sau un vârf de cutit de nucsoara Pentru paste: 1500 g apa 1 lingurita ulei de masline 2 lingurite sare 250 g paste (modificati cantitatea acestora in functie de consistenta) Mod de preparare: 1. Puneti parmesan, busuioc, maghiran si patrunjel în oala, maruntiti 20 sec. / treapta 10 si turnati totul într-un castronel. 2. Puneti in bol telina, morcovul, ceapa si busuiocul, tocati 5 sec., la viteza 7. 3. Adaugati uleiul si carnea, inabusiti 10 min., temp. VAROMA / invers / viteza lingura. 4. In timpul fierberii, stingeti cu vin, adaugati rosiile pasate, apa, frunza de dafin, condimentele, potriviti de sare, fierbeti 40-50 min. 100º / invers / viteza lingura. Puneti sosul intr-un castron sau schimbati bolul de TM31. 5. Apa, uleiul de masline si sare se pun în oala care se fierb cca. 12 min. / 100° / treapta 1. 6. Se adauga incet pastele prin orificiul capacului, se gatesc 8-10 min. / 90° / treapta 1 si se scurge apa. 7. Se servesc presarate cu amestecul de parmesan si verdeturi.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

untura ulei extravirgin bruschete smantana fermentata telina nucsoara
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1646 viz    0 com
952 viz    0 com
5473 viz    0 com
1879 viz    0 com
973 viz    0 com
955 viz    0 com
1308 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1602 (s) | 34 queries | Mysql time :0.018941 (s)