News Flash:

Ridichi roz

13 Iulie 2011
1093 Vizualizari | 0 Comentarii
Ridichi roz
Ingrediente: 1 legatura de ridichi 400 ml zer 100 ml suc de sfecla putin Delikat apa minerala carbogazoasa Mod de preparare: Ridichile se curata de radacini, se taie frunzele si se curata de coaja in forma de spirala, pentru decor. Apoi se mixeaza impreuna cu zerul. Se adauga sucul de sfecla si sarea si se mixeaza iarasi. Amestecul se imparte in patru si se completeaza cu apa minerala. Se serveste rece. Ca decor se pot folosi spiralele din coaja de ridiche si ridiche taiata decorativ.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza galliano pui mexican ginger ale
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

892 viz    0 com
1734 viz    0 com
1182 viz    0 com
1010 viz    0 com
992 viz    0 com
1316 viz    0 com
816 viz    0 com
947 viz    0 com
1051 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1639 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019765 (s)