News Flash:

Ridichi roz

13 Iulie 2011
1150 Vizualizari | 0 Comentarii
Ridichi roz
Ingrediente: 1 legatura de ridichi 400 ml zer 100 ml suc de sfecla putin Delikat apa minerala carbogazoasa Mod de preparare: Ridichile se curata de radacini, se taie frunzele si se curata de coaja in forma de spirala, pentru decor. Apoi se mixeaza impreuna cu zerul. Se adauga sucul de sfecla si sarea si se mixeaza iarasi. Amestecul se imparte in patru si se completeaza cu apa minerala. Se serveste rece. Ca decor se pot folosi spiralele din coaja de ridiche si ridiche taiata decorativ.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

varza galliano pui mexican ginger ale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

920 viz    0 com
1766 viz    0 com
1205 viz    0 com
1051 viz    0 com
1021 viz    0 com
1350 viz    0 com
842 viz    0 com
1003 viz    0 com
1080 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1767 (s) | 23 queries | Mysql time :0.011360 (s)