News Flash:

Ridichi murate - Dulci-acrisoare, crocante si usor picante

22 August 2016
1954 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300 gr ridichi rosii de luna
160 ml otet de cidru de mere
160 ml apa
3 linguri de miere poliflora
2 lingurite de sare
1/2 lingurita fulgi de ardei iute
1/2 lingurita seminte de mustar
1 catel usturoi
10 boabe piper negru
1/4 lingurita seminte de coriandru

Mod de preparare:

1. Taie ridichile in felii subtiri.
ridichi murate





2. Pune fulgii de ardei iute pe fundul unui borcan.
3. Umple borcanul cu feliile de ridiche.
4. Pune intr-o oala, la foc mediu, otetul, apa, mierea si sarea. Lasa sa fiarba cateva minute. Amesteca din cand in cand.
ridichi murate





5. Toarna apoi sucul fierbinte in borcan.
6. Pune in borcan semintele de mustar si restul de condimente.
ridichi murate





7. Infileteaza capacul si baga borcanul in frigider pentru doua saptamani.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

ridichi murate muraturi reteta ridichi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019909 (s)