News Flash:

Retete de ciorba de zarzavat

15 August 2012
4098 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cartofi
ceapa
morcovi
frunze de sfecla rosie
hasmatuchi
smantana
galbenus
patrunjel
sare


Mod de preparare:

Se spala bine legumele, apoi se pun la fiert morcovii, cartofii si ceapa. Se freaca cu putina sare frunzele de sfecla rosie si hasmatuchi, apoi se pun in ciorba atunci cand legumele sunt fierte. Dupa maximum 10 minute se drege cu smantana si galbenus. Inainte de servire se potriveste de piper si se pune putin patrunjel tocat marunt.

Se pun la fiert cartofi, ceapa si morcov. Se taie verdeata si se freaca cu putina sare: loboda, stevie, frunze de sfecla rosie, hasmatuchi. Se rastoarna in ciorba cand legumele sunt fierte. Se mai lasa sa fiarba 5-10 min dupa care se drege cu galbenus de ou si smantana.

Se adauga in final sare sau vegeta dupa gust, putin ulei, leustean si patrunjel tocate.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1290 viz    0 com
1339 viz    0 com
2751 viz    0 com
2106 viz    0 com
1960 viz    0 com
2202 viz    0 com
6078 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1549 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019306 (s)