News Flash:

Retete de bulete din cascaval si carnati

4 Ianuarie 2013
4368 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
 
3-4 linguri faina
100 g telemea
3 oua
200 g cascaval
1 carnat mai gros
piper
sare
 
Mod de preparare:

 
Se rade cascavalul si branza pe razatoarea mica, de preferat este ca branza si cascavalul sa fie mai tari casa poata fi rase. Branzeturile su pun intr-un castron si se adauga ouale, faina, se amesteca bine si se condimenteaza dupa gust. Carnatul se taie in felii potrivit de subtiri.

Se incepe formarea buletelor, se ia cu o lingurita aluat, se pune in mijloc felia de carnat si apoi sa acopera  cu aluat, se formeaza ca o perisoara. E bine sa formati toate buletele inainte sa fie puse la prajit.  Fiecare bulgaras de cascaval trebuie sa fie tavalit prin faina inainte sa fie pus prajit. Se prajesc in ulei incins pana devin aurii. Se scot din tigaie si se pun la scurs pe servetele de hartie. Buletele fot fi servite atat calde cat si reci. Insotite de salata verde pot constitui o parte din masa de pranz.

sursa: lyla
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

faina telemea oua cascaval piper sare castron salata verde
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4219 viz    0 com
2412 viz    0 com
1653 viz    0 com
7587 viz    0 com
7964 viz    0 com
3208 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1551 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018108 (s)