News Flash:

Reteta zilei: ostropel de pui

4 Mai 2012
9742 Vizualizari | 0 Comentarii
Ostropel de pui
Ingrediente:

6 pulpe de pui (sau aripioare)
2 linguri de faina
2 cutii de rosii in sos tomat
2 ardei kapia taiati fasii mai mici
1 ceapa mica taiata marunt
3 fire de ceapa verde, taiate marunt
3 catei de usturoi
ulei pentru prajit
patrunjel pentru decor
1 cana apa
piper dupa gust
sare

Mod de preparare:


Carnea de pui se prajeste in ulei. Dupa ce sa prajit, o scoatem, se adauga ceapa, usturoiul si ardeiul si se lasa sa se caleasca usor. Dupa ce s-au calit legumele se adauga rosiile din conserva, apoi se adauga cam jumatate de cana de apa. Se lasa sa fiarba putin, vreo 5 minute, se adauga sare si piper dupa gust, iar in apa ramasa se amesteca faina si apoi se toarna in cratita la fiert pentru inca 5- 10 min. Se mai condimenteaza dupa gust.
Ostropel de pui pregatit de Dia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

aripioare faina ardei kapia ceapa ceapa verde usturoi ulei patrunjel apa
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1779 (s) | 35 queries | Mysql time :0.019885 (s)