News Flash:

Reteta zilei: Cum faci ardei copti in stil mexican

25 August 2017
849 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 ardei colorati
2 cartofi
1 ceapa mare
140 gr porumb fiert din conserva
½ ardei iute
3 linguri smantana
sare
piper
chili
3 linguri ulei

Mod de preparare:

Ardeii se aseaza in tava si se coc la 200 grade Celsius pentru 45 minute, intorcandu-i la 10-15 minute. Cartofii se taie cuburi si se fierb in apa cu sare.
Se curata ardeii de coaja si se taie fasii, dupa ce indepartati cotorul si semintele.
Intr-o tigaie se incinge uleiul si se caleste ceapa taiata felii si ardeiul iute pentru 5 minute pana se inmoaie. Adaugati feliile de ardei si sucul de pe ei si caliti inca 3 minute. Adaugati sare si piper.
Adaugati porumbul scurs si cartofii si lasati 1 minut sa se incalzeasca. Opriti focul si adaugati smantana. Amestecati pana se topeste si se formeaza un sos. Potriviti de sare si piper si adaugati chili dupa gust.

preluat de pe jurnalul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

smantana ulei celsius
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1587 (s) | 23 queries | Mysql time :0.018878 (s)