News Flash:

Reteta vegetariana de chifelute din morcovi

25 Iunie 2014
1355 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g morcovi
1 lingurita rasa cu chimion
400 g naut fiert
1 ou
150 g iaurt
1 legatura de patrunjel verde
1-2 fire de ceapa verde
1 lingurita rasa cu boabe de coriandru
1-2 linguri cu ulei de masline
sare

Mod de preparare:

Fierbe morcovii in apa cu sare pentru 20 – 25 de minute. Scurge-i bine si adauga nautul, si el bine scurs. Piseaza amestecul de legume, ca pentru piure, si lasa sa se racoreasca. Intre timp, incinge intr-o tigaie boabele de chimion si coriandru, cat sa-si elibereze aroma, apoi zdrobeste-le cat mai fin intr-un mojar. Pune mirodeniile peste piureul de legume, adauga oul si potriveste gustul de sare.  Cu palmele ude, formeaza chiftelu?e potrivite ca marime si lasa-le deoparte 30 de minute. Prajeste-le apoi in uleiul incins si scoate-le pe un servet de hartie. Serveste-le calde alaturi frunze de rucola (sau alta salata preferata) si sosul format din iaurt, ceapa verde toacata fin si un strop de sare.

sursa: culinar.timpul
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegetariene chiftelute morcovi retete chiftelute
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1003 viz    0 com
1493 viz    0 com
1118 viz    0 com
1984 viz    0 com
1073 viz    2 com
1650 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1403 (s) | 23 queries | Mysql time :0.017051 (s)