News Flash:

Reteta vegetariana - Broccoli cu sos alb

19 Mai 2017
140 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 buc brocoli (500 gr)
200 ml lapte
50 gr unt sau margarina
1 lingurita cu varf de faina
sare

Mod de preparare:

Brocoli trebuie sa fie proaspat. Atentie: se ofileste destul de repede.
Se pune apa la fiert cu sare, cand clocoteste se adauga brocoli desfacut buchetele ca si conopida. Fierbem cateva minute, atentie ca fierbe repede, scoatem , strecuram si separat preparam sosul.
Se topeste untul , se adauga faina , amestecam putin sa se desfaca si adaugam laptele treptat. Amestecam pana se ingroasa ca si o budinca mai subtire. V-ati prins deja, e sosul bechamel. Eu am pus si la sfarsit o lingura de smantana.
Servim ca atare sau ca garnitura pe langa ceva carnita.

sursa: hai sa gatim

retete vegetariene broccoli sos
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1464 (s) | 24 queries | Mysql time :0.017071 (s)