News Flash:

Reteta vegana: mini pizza

21 Ianuarie 2013
1963 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Blat:
pulpa de nuca (rezultata de la lapte) - 1 cana
pulpa de migdale (rezultata de la lapte) - 1 cana
seminte de in - 1/4 cana
faina din seminte de in - 1/2 cana
faina de hrisca - cat este nevoie pentru un aluat ferm
pulpa de morcov (rezultata de la suc) - 3 cani
pulpa de dovlecel zucchini (rezultata de la suc) - 3 cani
rosii uscate - 1/2 cana
ardei capia uscat si macinat - 1/4 cana
ulei extravirgin de masline - 6 linguri
piper macinat - dupa gust
usturoi uscat, pulbere - 1 lingura
sare de Himalaya - dupa gust
oregano uscat - 3 linguri
Branza
caju - 1 cana
smantana de caju - 3 linguri
sare de Himalaya - dupa gust
drojdie inactiva - 3 linguri

Sos de rosii
rosie - 2 bucati
rosii uscate - 1/2 cana
sare de Himalaya - dupa gust
peperoncini - dupa gust

Topping
ardei capia - cat este necesar
rosii cherry - cat este necesar
ciuperci champignon - cat este necesar
ceapa verde - cat este necesar
masline Kalamata - cat este necesar
vlastari de ridiche rosie - cat este necesar

Mod de preparare:

Pentru blat se foloseste reteta de la Paine Mediteraneana (simplificata). Se taie aluatul cu o forma circulara de inox. Nuca de caju crud se hidrateaza 4 ore. Se mixeaza toate ingredientele in robotul cu lama in S pana la omogenizare. Rosiile uscate se hidrateaza 30 min in apa de izvor. Se mixeaza totul in robotul cu lama in S. Folosim ardei capia rosu taiat cubulete foarte mici, rosi cherry taiate felii, ciuperci champignon taiate feliute subtiri, ceapa verde (partea verde) taiata rondele foarte fine, masline Kalamata, taiate fasii subtiri, vlastari de ridiche rosie, la care sunt indepartate radacinile.

Blatul se unge cu branza si se lasa sa stea la frigider, cateva ore, ca sa se inmoaie. Inainte de servire se mai intinde un strat subtire de branza, dupa care se adauga toppingul de legume. Se incepe cu un strat de ceapa verde, apoi se suprapune unul de ardei capia. Deasupra se pune o felie de rosie, o felie de champignon, cateva bucati de masline si germenii de ridiche rosie. Se serveste cu sos de rosii.

Mini pizza recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

lapte rosii uscate piper macinat usturoi uscat oregano uscat branza
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

11700 viz    0 com
1437 viz    0 com
1723 viz    0 com
2010 viz    0 com
3175 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1492 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014683 (s)