News Flash:

Reteta vegana de supa

22 Ianuarie 2013
1460 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

varza de Bruxelles - 20 bucati
morcov - 2 bucati
conopida - 1/4 bucata
rosii cherry - 10 bucati
ciuperci champignon - 8 bucati
praz - 10 cm
patrunjel verde - 1 legatura
smantana de caju, dulce - dupa gust
apa de izvor - dupa gust

Pentru marinata:
sos de soia Tamari - 5 linguri
lamaie - zeama de la 1 bucata
Condiment - de la Sonnentor, 2 linguri (Ingrediente: boia dulce, usturoi, chili, petale de trandafir, oregano, cimbru, busuioc, rozmarin, piper negru, petale de floarea soarelui si galbenele.)
piper macinat - dupa gust
apa de izvor - 1 litru

Mod de preparare:

Taiem varza in 4 bucati, morcovii in cubulete mici, conopida o maruntim cu robotul in lama S, rosiile cherry in cubulete mici, ciupercile in feliute subtiri, prazul in rondele subtiri si patrunjelul vine tocat marunt.
Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor si servim supa rezultata cu smantana dulce, (realizata doar din caju hidratat 1 ora in apa). Marinata vine cu un gust pronuntat acrisor si smantana dulce este o completare excelenta.

Supa recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov rosii cherry ciuperci champignon praz patrunjel verde marinata
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3030 viz    0 com
2975 viz    0 com
1231 viz    0 com
1498 viz    0 com
1538 viz    0 com
1693 viz    0 com
4778 viz    0 com
2637 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1547 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020319 (s)