News Flash:

Reteta vegana de crackers

2 Decembrie 2013
1258 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 ceasca faina de porumb
1/4 lingurita sare neiodata
1 ceasca faina de linte rosie
1/2 ceasca faina de quinoa
1/4 lingurita pudra de chilli
2-3 linguri apa plata
2-3 linguri ulei de masline extravirgin

Mod de preparare:

In primul rand se pregatesc toate tipurile de faina. Acest lucru se obtine foarte usor prin rasnirea boabelor de linte, quinoa si macinarea malaiului, astfel incat sa avem faina cat mai fina (daca doriti, malaiul se poate lasa si asa).

Se amesteca toate ingredientele uscate, se adauga uleiul de masline si apa. Se incepe amestecarea tuturor ingredientelor cu mana sau cu robotul, incercand sa obtinem un aluat (daca nu se leaga suficient, se mai pot adauga cateva linguri de apa plata, dar cu grija, pentru a nu avea un aluat prea moale). Pe o foaie de copt asezata pe planseta, se intinde cu sucitorul o foaie de aluat foarte subtire.

Se decupeaza formele dorite, cu ajutorul unui decupator pentru fursecuri. Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc 5 minute la foc iute. se lasa sa se raceasca, dupa care se scot din tava si se aseaza pe un platou. Se consuma ca atare sau cu pasta de linte sau diferite alte paste si pateuri.

Crackers vegani picanti recomandati de Adnia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete crackers retete vegane retete vegetariene
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014598 (s)