News Flash:

Reteta vegana: ciuperci pleurotus cu maioneza

3 Iulie 2013
2109 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

ciuperci pleurotus - 1000 g
nuca de caju - 100 g
mustar raw - 1 lingura
lamaie - zeama de la 1 bucata
usturoi verde (partea alba) - 2 bucati
ulei extravirgin de masline - 3 linguri
apa de izvor - cat este necesar
sare de Himalaya - dupa gust
piper macinat - dupa gust

Marinata pentru ciuperci
apa de izvor - 1500 ml
lamaie - zeama de la 3 bucati
sare de Himalaya - 1 lingura
usturoi verde - 2 bucati
chimen macinat - 1/2 lingurita
isop macinat - 1/2 lingurita
piper negru macinat - 1/2 lingurita
chilli - 1/4 lingurita

Mod de preparare:

Taiem ciupercile in fasii subtiri si le punem intr-un bol mare in care am pregatit o marinata din apa de izvor, zeama de lamaie si mirodenii. Lasam 12-24 de ore la marinat.
Stoarcem bine ciupercile de marinata, strangandu-le usor in pumni. Daca e nevoie le mai maruntim cu ajutorul unui cutit.
Pregatim o maioneza din caju, mustar raw, zeama de lamie, ulei de masline, piper si sare de Himalaya. Adaugam apa pana obtinem consistenta dorita.
Amestecam ciupercile cu maioneza si usturoiul pisat fin si servim cu paine raw si salata de rosii.

Ciuperci pleurotus recomandate de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci pleurotus mustar raw piper macinat chimen macinat chilli
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3603 viz    0 com
1193 viz    0 com
2372 viz    0 com
1636 viz    0 com
2408 viz    0 com
2706 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1380 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013474 (s)