News Flash:

Reteta vegana: chiftele din conopida

8 Octombrie 2013
1665 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 conopida mica cruda
2 Lg ulei
zeama de la jumate lamaie
2 Lg fulgi drojdie
6 Lg seminte in inmuiate timp de 2h
sare dupa gust
2 cani faina nuca macinata sau din migdale pentru final

Mod de preparare:

Atentie, fulgii de drojdie, nu sunt acele granule gasite la pliculete pentru cresterea aluatului. Sunt chiar fulgi precum cei de cartofi, de drojdie inactivata.
Primele 5 ingrediente se amesteca si se lasa pentru 5 minute sa se patrunda. Vara compozitia aceasta va fi mai lichida, din cauza ca toate sunt mai bine hidratate decat iarna. Compozitia se va lasa la scurs intr-o sita emailata sau se va stoarce cu mana. Daca tot nu s-a mai inchegat, atunci se va mai adauga 1-2 cani faina de migdale/nuci sau faina din seminte de floarea soarelui. Se formeaza chiftelele dupa care se dau prin faina de nuca.

sursa: apropo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete vegane
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1629 viz    0 com
2301 viz    0 com
1216 viz    0 com
1487 viz    0 com
1276 viz    0 com
1160 viz    0 com
1497 viz    0 com
1306 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1567 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013606 (s)