News Flash:

Reteta usoare de ciuperci umplute

14 August 2013
3054 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

5 ciuperci champignon maricele
100 gr cascaval
1 ceapa mica
150 gr piept de pui
1 catel usturoi
1 lingura ulei de masline
piper dupa gust

Mod de preparare:

Se curata ciupercile de codite si se umplu cu: ceapa, usturoi, pieptul fiert, coditele, toate tocate marunt si calite (mai mult fierte, pentru ca am stins cu zeama de la piept) in putin ulei de masline. Deasupra se pune cascavalul ras si se dau la cuptor cam 30 min.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ciuperci champignon cascaval piper
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1681 (s) | 34 queries | Mysql time :0.022381 (s)