News Flash:

Reteta usoara de file mignon

7 Iulie 2014
1075 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

120 g muschi de vita
1/2 lingurita piper negru proaspat macinat
60 ml vin rosu, sec
60 ml otet balsamic
sare

Mod de preparare:

Taie muschiul de vita in medalioane de 4-5 cm grosime. Asezoneaza-le cu sare si cu piperul proaspat macinat. Pune la incins o tigaie nonaderenta. Dupa ce s-a incins da focul la mediu si adauga carnea in tigaie. Las-o sa se friga timp de un minut (sau pana cand se rumeneste) pe ambele parti. Redu focul la minim si adauga otetul balsamic si vinul rosu. Acopera tigaia si lasa carnea sa fiarba timp de 8 minute. La jumatatea timpului de preparare, intoarce carnea.

Scoate carnea pe farfurie si adauga o lingura de sos. Filet mignon se poate servi pe pat de piure de cartof dulce sau alaturi de o garnitura de legume gatite la abur. Orneaza farfuria dupa preferinte.
Alaturi de filet mignon se recomanda servirea unui pahar de vin rosu, sec, la temperatura camerei.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

file mignon retete carne retete usoare retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

3222 viz    0 com
1283 viz    0 com
1512 viz    0 com
1182 viz    0 com
1173 viz    0 com
1622 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1516 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019338 (s)