News Flash:

Reteta uitata si redescoperita: SARMALE UNGURESTI

28 August 2014
4332 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

foi de varza
sunca
carne de vitel
costita afumata
unt
lapte
faina
pesmet

Mod de preparare:

Se amesteca sunca cu tocatura de vitel, apoi se umplu foile de varza oparite in prealabil.
Dupa ce sunt toate pregatite, se pun intr-o oala, se acopera cu un strat de costita afumata si se fierb la foc mic, in cuptorul aragazului.
Intre timp se pregateste un sos alb din faina, unt si lapte.
Cand sunt patrunse bine sarmalele se scot din cuptor, se acopera cu sosul alb, se presara putin pesmet peste ele si se baga inapoi in cuptor. Sunt gata cand s-au rumenit.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

sarmale sarmale unguresti retete unguresti sarmale carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1643 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019247 (s)