News Flash:

Reteta traditionala de parjoale

23 Iulie 2019
1039 Vizualizari | 0 Comentarii

Cui nu ii plac parjoalele? Crocante si pline de usturoi, sunt un deliciu indiferent cu ce le-ai manca. Iti prezentam reteta traditionala de parjoale moldovenesti, delicioase pentru orice aperitiv sau fel principal.
Ingrediente:

  • 500 g carne tocata de porc sau amestec de porc si vita
  • 1 cartof crud
  • 1 ceapa
  • 2-3 catei de usturoi
  • 2 oua
  • 1/4 de franzela
  • 100-120 ml de lapte sau apa
  • sare piper, cimbru uscat - dupa gust
  • faina alba sau pesmet
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare:

Pune carnea tocata intr-un bol mare. Adaua ouale batute, sarea, piperul, usturoiul pisat si cimbrul. Inmoaie painea in lapte apoi stoarce-o, marunteste-o si adaug-o peste carnea tocata. In acelasi bol, adauga cartoful dat prin razatoare. Amesteca totul si lasa compozitia pentru 30 de minute la frigider. Scoate bolul din frigider, adauga ulei in tigaie si lasa-l la incins, apoi formeaza bilute de marimea pe care o vrei, da-le prin faina sau pesmet si pune-le la prajit. Scoate-le pe un prosop absorbant si apoi serveste-le.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta parjoale retete traditionale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1569 (s) | 23 queries | Mysql time :0.015663 (s)