News Flash:

Reteta traditionala de chiftele din carne de porc

28 Martie 2013
59095 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

¼ kg carne de porc slaba
1 ou
50 g franzela
1 catei usturoi
piper
50 g ceapa
patrunjel
ulei
sare fina

Mod de preparare:

Carnea se toaca, impreuna cu franzela, inmuiata numai o secunda in apa rece si bine stoarsa in pumni, ceapa tocata si calita, un minut, cu 2 linguri de ulei. La tocatura se adauga oul crud, piper, sare fina, usturoiul tocat marunt si patrunjelul; se amesteca bine. Se formeaza chiftele rotunde si turtite cu grosimea de 1½ cm. Se pregatesc toate. Se infierbanta o tigaie fara grasime, 3-4 minute, la foc mijlociu, se pune apoi uleiul intr-un strat de ½ cm si, imediat, se asaza chiftelele, unele langa altele; se rumenesc cca 10 minute pe ambele parti. Cand sunt gata, se scot si se servesc cu orice garnitura.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

franzela sare fina chiftele rotunde garnitura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2678 viz    0 com
3166 viz    0 com
2788 viz    0 com
1656 viz    0 com
2232 viz    0 com
3130 viz    0 com
1609 viz    0 com
4530 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1719 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023370 (s)