News Flash:

Reteta traditionala de biscuiti spritati

12 Octombrie 2016
9218 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:
200 g faina
120 g unt, la temperatura camerei
1 ou
80 g zahar
1/4 lingurita praf de copt
coaja rasa de la o lamaie mai mare
3-4 linguri zahar brun
un praf de sare
Mod de preparare:
1. Mixeaza untul cu zaharul.
2. Cand se formeaza o spuma, adauga oul si omogenizeaza. Trebuie sa obtii o compozitie aerata si pufoasa.
3. Incorporeaza coaja de lamaie, praful de copt, faina si sarea. Omogenizeaza foarte bine, pentru a obtine un aluat tare.
4. Modeleaza aluatul sub forma de bila, inveleste-l in folie alimentara si baga-l in frigider pentru 2 ore.
5. Incinge cuptorul la 180 de grade Celsius.
6. Da aluatul prin masina, la care ai atasat forma speciala pentru biscuiti spritati.
7. Pune biscuitii intr-o tava unsa cu unt, presara zaharul brun pe ei si baga-i in cuptor pentru 10-12 minute sau pana cand se rumenesc.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

biscuiti spritati biscuiti casa aluat biscuiti
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1771 (s) | 34 queries | Mysql time :0.025132 (s)