News Flash:

Reteta Taquitos cu pui si ardei copt cu salsa de avocado

12 Februarie 2012
3035 Vizualizari | 0 Comentarii
Taquitos cu pui si ardei copt cu salsa de avocado
Ingrediente:

3 bucati piept de pui
6 fire ceapa verde
1/2 cana supa de legume
1 ardei gras rosu
300 g branza cheddar
1 lingurita boia picanta sau dulce
1 lingura chimion
sare
piper
12 tacos sau 4 lipii pentru saorma
 
Pentru salsa de avocado:

1 rosie mare
2 avocado copti
3 fire ceapa verde
zeama de lamaie
coriandru verde

Mod de preparare:

Porneste cuptorul sau incalzeste gratarul. Taie ardeiul gras in 4, curata-l de seminte si pune ori la cuptor, ori la gratar sa se coaca. Curata puiul si taie-l cubulete. Caleste-l intr-o tigaie cu putin ulei de masline, sare, piper, boia si chimion. Cand puiul e aproape gata, adauga supa si ceapa verde. Lasa supa sa scada, aproximativ 5-10 minute si adauga apoi ardeiul copt curatat de coaja si taiat fasii.

Umple fiecare taco sau lipie cu amestecul de pui, cam 2-3 linguri si presara branza cheddar rasa. Impacheteaza amestecul si pune taquitos/lipiile la cuptor intr-o tava pentru 10 minute sau pana se rumenesc.

Pentru salsa de avocado, taie avocado si rosia cubulete si amesteca-le. Adauga ceapa verde tocata marunt si stropeste cu zeama de lamaie. Presara, daca ai, niste coriandru proaspat tocat.

Serveste taquitos calzi, insotiti de salsa.


sursa reteta si fotografie: Taquitos cu pui si ardei copt cu salsa de avocado
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa verde branza cheddar chimion sare piper tacos saorma rosie avocado
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1644 (s) | 35 queries | Mysql time :0.021882 (s)