News Flash:

Reteta simpla de langosi

5 Septembrie 2014
2417 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 kg faina
1 cub de drojdie sau drojdia necesara ptr 1/2 kg de faina
100 ml ulei
200 ml apa calduta
un varf de cutit de sare

Mod de preparare:

Se pune drojdia cu 1 lingurita de faina, una de zahar si 150 ml apa intr-un pahar. Se lasa sa creasca. Separat se cerne faina , se adauga drojdia crescuta, sarea, uleiul si apa calduta. Se framanta aluatul pana se desprinde de pe vas (aluatul trebuie sa fie mai moale). Se lasa la dospit
intr-un vas acoperit cu un prosop aprox 40 de min. Se pune ulei pe masa de lucru, la fel si pe maini si se rup bucati mici de aluat care se intind si se umplu dupa preferinta cu branza sau dulceata. Se prajesc in ulei incins si se scurg pe hartie absorbanta.

Reteta de langosi recomandata de Amalia.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

langosi retete aluat aluat langosi culinar retete sfaturi gatit
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1801 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016328 (s)