News Flash:

Reteta simpla de focaccia

26 Noiembrie 2014
2377 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

cca 850 gr faina
1/4 lingurita drojdie
1/2 lingura sare
cca 450 ml apa
2 linguri faina de porumb
sos pesto
cca 600 gr branza data pe razatoare
2 rosii medii

Mod de preparare:


Amesteca faina cu drojdia si cu faina. Omogenizeaza si adauga apa, apoi framanta aluatul. Daca mai trebuie, mai pune apa. Acopera aluatul si tine-l la temperatura camerei in jur de 2-3 ore.

Tapeteaza o tava cu hartie de copt, greseaz-o cu spray de gatit si presara faina de porumb. Incinge cuptorul la 220 de grade Celsius.
Pune aluatul pe o masa infainata, intinde-l cu sucitorul, apoi taie-l dreptunghiular (diverse marimi). Pune bucatile de aluat in tava de copt, acopera-le cu sos pesto, apoi cu branza razuita, iar la final cu felii de rosii. Baga focaccia in cuptor. Este gata cand crusta se rumeneste, iar branza face bule.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

focaccia aluat pizza retete italiene retete post retete usoare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1459 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013726 (s)