News Flash:

Reteta siciliana de paste penne cu ricotta

26 Martie 2014
1617 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

300g penne rigate Barilla
220g vinete
140g ricotta scursa
350g rosii din conserva in suc propriu
50g ceapa tocata
1 lingura ulei de masline extra virgin
5 frunze busuioc
1 catel de usturoi tocat
sare
piper

Mod de preparare:

Taie vinetele in cuburi si sareaza-le. Lasa-le intr-o strecuratoare ca sa se scurga apa in exces. Caleste ceapa si usturoiul tocat in uleiul incins, timp de 1-2 minute. Adauga vinetele, pulpa de la rosiile din conserva, sare si piper si gateste-le impreuna timp de 15-20 de minute. Intre timp, fierbe al dente pastele in apa cu sare si, cand sunt gata, scurge-le si adauga-le peste sos.
Pune in aceeasi tigaie frunzele de busuioc si ricotta faramitata.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete paste retete siciliene retete internationale
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1470 viz    0 com
1157 viz    0 com
1541 viz    0 com
1287 viz    0 com
1547 viz    0 com
2052 viz    0 com
1286 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1544 (s) | 23 queries | Mysql time :0.020345 (s)