News Flash:

Reteta secreta de Pasti - Cum faci drob de miel traditional, ca-n Bucovina

22 Martie 2017
2310 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

organe de miel: ficat, inima, plamani, splina, rinichi
1 ceapa
1 radacina de patrunjel
1 morcov
2 oua
2 legaturi de ceapa verde
verdeata proaspata (marar si patrunjel)
1 felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa bine
sare
piper
cimbru
2 linguri de ulei (sau untura de porc)
prapurele mielului

Citeste si despre Tarta speciala care se face de Pasti

Mod de preparare:

Organele se spala si se fierb impreuna cu morcovul si cu radacina de patrunjel timp de 30-40 de minute, dupp care se scurg de zeama si se toaca marunt.
Ceapa se taie marunt, se caleste in untura si se amesteca bine cu organele tocate si cu painea. Toata compozitia se amesteca, apoi cu verdeata tocata, ouale crude, sarea, piperul si cimbrul.

Prapurele de miel se spala si se intinde intr-o tava unsa cu ulei. Deasupra se pune compozitia, dupa care se acopera cu marginile prapurelui. Se unge cu ulei si se introduce la cuptor la foc potrivit, pana se rumeneste bine.

sursa: realitatea
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

ceapa ceapa verde paine
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1877 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013489 (s)