News Flash:

Reteta sanatoasa. Chilli de legume usor de preparat

30 Mai 2019
309 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 1 lingura cu ulei de floarea soarelui sau de rapita
  • 1 ceapa mare, tocata marunt
  • 1 ardei iute rosu, tocat marunt
  • 1/2 lingurita cu chimion macinat
  • 1 lingura cu boia dulce
  • 1 lingurita cu pudra de chilli
  • 250 g de soia maruntita
  • o conserva de 400 de g de rosii tocate
  • 3 linguri cu pasta de tomate
  • 300 ml supa de legume
  • 1 ardei gras verde, taiat cubulete
  • 1 ardei gras galben, taiat cubulete
  • 1 morcov, dat prin razatoare
  • o conserva de 400 g de fasole rosie in apa, scursa
  • 1 lingurita cu amidon de porumb
  • un pumn de coriandru proaspat, tocat marunt

Mod de preparare

Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Adauga ceapa si usturoiul si caleste timp de 4-5 minute. Adauga ardeiul iute, chimionul macinat, boia si pudra de chilli si caleste timp de un minut. Adauga soia maruntita si gateste-o timp de 2-3 minute Adauga rosiile tocate in conserva, pasta de tomate, supa de legume, ardeii si morcovul si lasa sa fiarba.
Dupa ce a inceput sa dea in clocot, redu focul la nivel mediu si lasa sa fiarba timp de zece minute, ametecand din cand in cand. Pune fasolea si lasa la fiert timp de cinci minute.
Amesteca amidonul de porumb cu o lingura cu apa, adauga in tigaie si lasa la fiert inca cinci minute. Presara frunzele de coriandru si amesteca. Serveste chilli-ul cu paine de tip pita, smantana si branza cheddar rasa.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

chilli legume reteta chilli tocana legume
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1768 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023294 (s)