News Flash:

Reteta raw: Supa Miso

6 Iunie 2013
2651 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

pasta miso - 2-3 linguri
apa de izvor - 4 cani
alge arame - 1/4 cana
alage wakame - 1/4 cana
ghimbir proaspat - 1 lingurita
usturoi - 3 catei
ciuperci shiitake uscate - 6-7 bucati
ardei rosu - 1 bucata
praz - 10 cm
nuci braziliene - 1/2 cana (facultativ)

Mod de preparare:

Se amesteca pasta miso cu putina apa calduta, apoi se aduga usturoiul pisat, ghimbirul ras, algele hidratate (1 ora), 1 ceasca de apa si se amesteca totul in blender. Se adauga restul de apa si se mai amesteca putin.
Se taie prazul rondele fine. Ciupercile shiitake se hidrateaza 3 ore in apa cu 2 linguri sos de soia, Tamari/Shoyu si apoi se taie in felii foarte subtiri, ardeiul rosu se taie in cubulete foarte mici. Se toarna supa intr-un castron si se adauga restul ingredientelor. Putem sa pastram si cateva alge nemaruntite si sa le adaugam la sfarsit, intregi, in supa.

Supa Miso recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

pasta miso alge arame alage wakame ardei rosu nuci braziliene blender
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1509 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013820 (s)