News Flash:

Reteta raw: Sarmale cu hrisca

23 Mai 2013
7624 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

hrisca - 1 castron
nuca - 1/2 castron
morcov - 1/4 castron
ceapa - 1 bucata
patrunjel verde - 1/2 legatura
varza murata - 10 frunze
rosii - 6 rosii
nucsoara macinata - 1 lingurita
cimbru uscat macinat - 1/2 lingurita
ulei extravirgin de masline - 2 linguri
piper macinat - dupa gust
sare de Himalaya - dupa gust

Mod de preparare:

Hrisca si nuca se hidrateaza 8 ore. Ceapa, patrunjelul, morcovul si nuca maruntite, impreuna cu condimentele, se amesteca in robot cu lama in S. Se pune compozitia in foaia de varza si se ruleza in forma de sarmala.
Se amesteca in robot rosiile, nervurile de la varza pe care le tocam marunt si uleiul facand un sos mai gros.
Se pun sarmalele intr-un castron si se toarna sosul din rosii. Se pastreaza la frigider, 1-2 zile.
In mod paradoxal aceste sarmale au un gust foarte asemanator cu cele gatite. Sunt absolut delicioase.

Sarmale raw recomandate de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

morcov patrunjel verde nucsoara macinata sarmale raw
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

2497 viz    0 com
1819 viz    0 com
3512 viz    0 com
1705 viz    0 com
2167 viz    0 com
2841 viz    1 com
1574 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1580 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016075 (s)