News Flash:

Reteta raw: Hrisca cu mirodenii

25 Ianuarie 2013
3250 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

hrisca - 1 castron
seminte de floarea soarelui - 1/4 castron
ardei capia - 2 bucati
ulei extravirgin de masline - 2 linguri
patrunjel verde - 1 legatura
ceapa verde - 3 fire
peperoncini - dupa gust
sos de soia Tamari - 1 lingura

Mod de preparare:


Semintele de floarea soarelui si hrisca se hidrateaza 8 ore. Dupa care migdalele se macina cu ajutorul robotului cu lama in S (se poate folosi si pulpa rezulatat de la lapte), ardeii capia se taie cubulete foarte mici, ceapa verde si patrunjelul se toaca marunt. Se amesteca migdalele cu hrisca, uleiul, sarea si mirodeniile.

Hrisca cu mirodenii recomandata de rawveganjoy.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

hrisca ardei capia patrunjel verde ceapa verde peperoncini
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

4592 viz    0 com
1888 viz    0 com
1965 viz    0 com
11715 viz    0 com
1439 viz    0 com
1728 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1640 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013931 (s)