News Flash:

Reteta rapida de pui la cuptor

21 Martie 2014
2029 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura si jumatate ulei de masline
700 g piept de pui
1 ceapa tocata
2 catei de usturoi zdrobiti
340 g ardei copti
230 g vinete coapte
300 ml sos de paste
1 lingura busuioc tocat
1 ceasca cu firimituri de paine

Mod de preparare:

Incingem cuptorul la 220 grade. Incingem o lingura de ulei intr-o tigaie la foc mediu. Punem snitelele din piept de pui la rumenit pe ambele parti cate 2-3 minute. Le transferam apoi pe un platou. Incingem uleiul ramas si punem ceapa cu usturoiul la calit timp de 2 minute, dupa care adaugam ardeii si vinetele. Amestecam timp de un minut, apoi adaugam sosul de rosii si lasam sa dea in clocot. Adaugam busuiocul si sare dupa gust. Punem ½ din pieptul de pui intr-o tava, turnam peste el sosul, asezam apoi restul de pui si pe deasupra din nou sos. Presaram branza si firimituri de paine si bagam la cuptor timp de 15 minute.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete cuptor retete rapide retete carne pui cuptor
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1771 viz    0 com
1075 viz    0 com
1390 viz    0 com
1255 viz    0 com
1052 viz    0 com
898 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1716 (s) | 34 queries | Mysql time :0.015861 (s)