News Flash:

Reteta rapida de Coq au vin

21 Noiembrie 2013
1194 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1 lingura faina
3 buc. piept de pui taiate bucati pentru o inghititura
2 linguri ulei de masline
1 ceapa
125 g bacon
125 g ciuperci champignon mici
1 catel usturoi
250 ml supa de pui
50 ml vin rosu
1 lingura patrunjel proaspat tocat

Mod de preparare:

Faina se amesteca cu sare si se tavaleste puiul prin ea. Se pune la prajit intr-o lingura de ulei pana se aureste. Se scoate si se pune deoparte. In aceeasi tigaie se pune restul de ulei si se calesc ceapa taiata julienne si baconul taiat fasii. Se adauga ciupercile si se calesc 4-5 minute. Se adauga usturoiul  si se mai caleste 1 minut. Se pune puiul inapoi in tigaie se adauga vinul si se lasa sa fiarba 2 minute. Se pune supa si se lasa sa scada pana la formarea unui sirop. Se presara patrunjelul tocat si se serveste.

sursa: cepapam
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete internationale retete culinare culinar bzi
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1481 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021608 (s)