News Flash:

Reteta rapida de cartofi taranesti cu afumatura

30 Mai 2019
381 Vizualizari | 0 Comentarii

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi mici
  • 500 g afumatura (am folosit coaste de porc)
  • usturoi
  • patrujel
  • boia
  • ulei
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Alegem cartofi mici pentru a-i putea lasa intregi. Ii curatam de coaja si ii fierbem aproximativ 10 minute in apa cu sare. Dupa ce sunt gata, ii amestecam cu usturoi pisat, piper, boia si ulei. Ii asezam in tava pe hartie de copt, iar deasupra punem coastele de porc afumate. Se lasa la cuptor la foc mediu aproximativ jumatate de ora, pana cand cartofii se rumenesc, iar costita devine frageda si maronie. Se asezoneaza cu patrunjel si sunt gata de servire. Pentru un plus de gust, puteti adauga smantana.

Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi taranesti reteta afumatura
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1814 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021424 (s)