News Flash:

Reteta pentru Rusalii - Pasca cu branza dulce si stafide

9 Mai 2017
2695 Vizualizari | 0 Comentarii
Pasca cu branza dulce este foarte usor de gatit, are o textura gingasa si un gust fabulos. Este fina, rafinata si aromata, iar toate gospodinele sunt curioase sa afle reteta.

Ingrediente:

1 kg branza de vaci
6 oua
220 g zahar
6 linguri faina
6 linguri amidon
1 plic praf de copt
1 lingurita esenta de vanilie
1 lingurita esenta de lamaie
150 g stafide
20 g ornamente pentru prajituri

Mod de preparare:

Intr-un bol amestecati branza de vaci, 200 g zahar pudra si 6 galbenusuri, pana se omogenizeaza compozitia. Adaugati esenta de vanilie, esenta de lamaie, mixati si treptat incorporati faina, amidonul si praful de copt. Intr-un bol bateti albusurile, pana capata compozitia unei spume dense si pufoase.
Adaugati albusurile batute peste amestecul de branza si cu ajutorul unei spatule amestecati atent, pana se omogenizeaza compozitia. Adaugati stafidele si atent incorporati-le in aluat. Turnati aluatul intr-o tava detasabila (diametru 26 cm) unsa cu unt si dati-o in cuptorul preincalzit la temperatura de 180 grade Celsius, timp de 50 de minute. Presarati pasca cu zahar pudra si ornamente pentru prajituri.

sursa: antena 3
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

pasca rusalii pasca branza pasca stafide
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 34 queries | Mysql time :0.020980 (s)