News Flash:

Reteta pentru pranz - Cartofi cu ou la tigaie

22 Mai 2017
1785 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 cartofi potriviti
2 oua
sare
piper
putin ulei

Mod de preparare:

Cartofii ii spalam bine si ii frecam cu un burete de sarma. Ma refer la cartofii noi, daca sunt din cei vechi ii curatati de coaja. Ii taiem cubulete si ii punem sa se prajeasca in 3 linguri de ulei incins. Acoperim cu un capac si facem focul mai mic. Din cand in cand ii intoarcem cu o spatula  de lemn. Cand sunt gatam (aprox. 10 minute),renuntam la capac, batem ouale cu putina sare si piper si le punem peste cartofi. Puteti sa puneti in compozitia de ou si putina branza. Sau sa radeti deasupra la sfarsit. Intoarcem cu grija sa se rumeneasca frumos.

sursa: hai sa gatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

cartofi oua sare
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1592 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014783 (s)