News Flash:

Reteta pentru pranz: bors de rata cu taitei de casa

10 Mai 2017
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1/2 kg tacamuri de rata
2 morcovi
1 patrunjel
1 pastarnac
200 ml bulion
1 ceapa mica
1 l bors
leustean
patrunjel verde tocat

Mod de preparare:

Carnea se spala si se pune la fiert in apa rece cu sare.
Cand da primul clocot se aduna spuma si se adauga legumele curatate si date prin razatoare, bulionul.
Se lasa sa fiarba cu capac la foc mic si cand carnea este fiarta se adauga borsul (pe care, initial, l-am lasat sa dea in clocot in alta oala) si taieteii fierti si strecurati. Se adauga leusteanul si patrunjelul
verde tocat.
Daca doriti puneti si smantana.

sursa: hai sa gatim

bors rata taitei casa bors carne
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1568 (s) | 35 queries | Mysql time :0.015185 (s)