News Flash:

Reteta pentru Postul Pastelui: tocanita de dovlecei cu ceapa

27 Februarie 2017
7210 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2-3 dovlecei potriviti
3-4 catei usturoi
1 ardei verde
1 ceapa
1 ardei rosu
200 ml bulion
2 rosii coapte bine
marar, patrunjel verde
ulei, sare, piper

Mod de preparare:

Ceapa ardeii si rosiile se taie cubulete mici si se pun la calit in ulei cateva minute. Apoi se adauga dovleceii taiati cuburi mai mari. Condimentam cu sare si piper si lasam sa se faca la foc mic.
Dupa aprox 15 min cand legumele sunt aproape facute se adauga bulionul si mararul tocat. Mai lasam 5 min si adaugam usturoiul zdrobit si patrunjelul tocat.
Servim atat calda cat si rece.

Sfat:
Daca dovleceii sunt mai mari scoateti samburii inainte de a-i taia cuburi.

sursa: haisagatim
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

tocanita dovlecei tocanita post postul pastelui tocanita legume
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1883 (s) | 34 queries | Mysql time :0.023148 (s)