News Flash:

Reteta pentru Postul Pastelui: gogosi pufoase FARA lapte si oua

20 Martie 2017
8837 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

500 gr faina
250 ml apa calduta
50 ml ulei
7 gr drojdie uscata sau 25 g drojdie proaspata
1/2 lingurita sare
2-3 linguri zahar
1 lingurita extract de lamaie sau orice alta mirodenie care va place

Citeste si Asa prepari cele mai pufoase gogosi de post. Reteta pe care putine gospodine o mai tin minte

Mod de preparare:

Intr-un castron amestecam toate ingredientele uscate: faina, sarea, zaharul si drojdia uscata. Turnam treptat apa calduta, incorporam si esenta si framantam pana obtinem un aluat omogen, usor lipicios. Punem si uleiul si framantam pana aluatul nu se mai lipeste de maini. Acoperim cu un prosop si lasam la dospit pana aluatul isi dubleaza volumul. Aluatul se poate prepara si la masina de paine, in cazul in care folositi drojdie proaspata o dizolvati in apa calduta.

sursa: adevarul

gogosi post aluat gogosi gogosi pufoase
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1809 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011851 (s)

loading...