News Flash:

Reteta pentru Pasti - Pulpa de miel la tava

6 Aprilie 2017
2696 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

o pulpa mare de miel
5 catei de usturoi
5 linguri de ulei de masline
o lingurita de boia de ardei
o lingurita de rozmarin
o lingurita de cimbru
o lingurita de oregano
sare si piper, dupa gust

Mod de preparare:

1. Inainte de toate, spala bine carnea. Stropeste-o apoi cu ulei de masline si presara cimbru uscat. Acesta e primul pas prin care vei scapa de mirosul si gustul specific mielului.
2. Pune carnea de miel imbibat in ulei de masline intr-o tava din aluminiu. Presara peste carne restul condimentelor: cimbru, oregano, boia de ardei si rozmarin. Acopera tava cu o foaie de aluminiu si pune-o in frigider. Se lasa la frigider, de regula, 12 de ore.

Citeste si Reteta care trebuie incercata - Friptura de iepure cu sos de smantana

3. Scoate pulpa din frigider dupa 12 ore si pregateste o tava noua pentru a pune pielul in cuptor. Unge tava cu ulei de masline si pune pulpa de miel in aceasta tava. Presara din cealalta tava ingredientele care au mai ramas sau s-au scurs din sucul propriu al carnii. Acopera si aceasta tava cu o foaie de aluminiu.
4. Da cuptorul la 250 de grade pentru aproximativ o ora. Cand pulpa este gata se poate servi fie cu legume fierte sau facute la gratar, fie cu cartofi taranesti fierti la ceaun.

sursa: teo
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

rozmarin oregano
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (1)

Radita  | #1222
Castiguri la domiciliu. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre: onlineproiect@*****.com
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014379 (s)