News Flash:

Reteta pentru copii: Banane in ciocolata

22 Martie 2013
4909 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 banane coapte (nu prea moi)
180 g ciocolata neagra tocata marunt
2 linguri ulei vegetal
40 g de cereale pentru micul dejun maruntite/ alune/ nuci/bomboane de decor

Mod de preparare:


Inveleste o tava in folie de aluminiu sau hartie pergament. Taie fiecare banana in 2 sau 3 bucati (depinde cat e de mare) si in fiecare dintre ele infige un bat de acadea sau un bat ramas de la inghetata. Pune-le pe tava si baga-le la congelator timp de 15 minute.

Intre timp, pregateste glazura de ciocolata. Topeste ciocolata impreuna cu uleiul la bain-marie timp de 2 minute si amesteca pana cand se omogenizeaza.

Dupa ce bananele au inghetat ruleaza-le pe fiecare in parte in ciocolata topita si presara-le cu unul din ingredientele pentru decor. Pune din nou la congelator timp de 30 de minute pana cand ciocolata se intareste.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

banane coapte ciocolata neagra ulei vegetal alune nuci bain-marie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1792 (s) | 34 queries | Mysql time :0.031815 (s)