News Flash:

Reteta pentru copii

11 Octombrie 2013
1641 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 oua
100 g zahar
20 ml lapte
100 ml ulei
2 linguri cu miere
2 linguri cu gris
4 linguri faina
3 linguri cacao
1/2 praf de copt
esenta de rom

Pentru crema:
200 g crema de branza
200 g smantana
200 ml frisca
4 linguri cu miere
esenta de vanilie
2 linguri cu gelatina

Mod de preparare:

Crema: mixam toate ingredientele pana obtinem o crema fina, dam la rece pana facem blatul. Mixam galbenusurile cu zaharul, mierea si esenta de rom, pana isi dubleaza volumul, adaugam faina, grisul, praful de copt si amestecam, dupa care adaugam cacaoa, uleiul si laptele, omogenizam bine, dupa care adaugam albusurile batute spuma cu un praf de sare.
Am turnat compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, am dat la cuptor pana a trecut testul cu scobitoarea, cca 30 min.

Lasam sa se raceasca foarte bine, dupa care taiem in 2. Asezam prima foaie, adaugam crema amestecata cu 2 linguri de gelatina hidratata si dizolvata pe baie de aburi, am dat la frigider pana s-a intarit bine dupa care am adaugat a doua foaie si am dat la frigider pana a doua zi.

sursa: sfatulparintilor
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1599 (s) | 23 queries | Mysql time :0.023951 (s)