News Flash:

Reteta pentru Buna Vestire - Budinca cu cartofi si peste

20 Martie 2017
1114 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

2 cartofi mari
1 macrou afumat
120 g cascaval ras
5 oua fazan (sau 2-3 oua gaina)
5 linguri pline smantana grasa
sare
ardei iute macinat

Citeste si Ce sa faci cu resturile de cozonac? O budinca de cozonac

Mod de preparare:

Cartofii i-am curatat si taiat felii, apoi i-am pus la fiert in apa cu sare pentru cca 10 minute. Cand au fost gata i-am scurs si i-am lasat putin sa se racoreasca.
Intr-un castron am batut ouale cu putin sare si ardeiul macinat, apoi am adaugat smantana, si am amestecat cu o furculita.

Macroul l-am cratat de piele si de oase si l-am taiat bucati.
Am uns cu unt un vas de yena, apoi am pus un strat de cartofi, jumatate din cantitatea de peste, am presarat cascaval ras, si cateva linguri din amestecul de ou cu smantana; si am continuat pana am terminat ingredientele, ultimul strat a fost de cartofi, peste care am presarat cascaval si am turnat restul de smantana cu ou.
Am dat vasul la cuptorul preincalzit pentru cca 35 minute, am scos vasul din cuptor si am lasat sa se racoreasca putin.
Am servit cu salata de conopida si ardei.

sursa: sim0na-world

budinca peste retete budinca
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1411 (s) | 35 queries | Mysql time :0.018666 (s)