News Flash:

Reteta pentru 1 mai: carnaciori inveliti in bacon

24 Aprilie 2017
1361 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

10 carnaciori proaspeti sau semiafumati
10 felii bacon
100 ml vin alb sec
ulei
sare
piper
rozmarin

Mod de preparare:

Infasori fiecare carnacior in cate o felie de bacon. Incingi putin ulei intr-o tigaie si ii rumenesti, apoi dai vasul la cuptorul incins dupa ce ai turnat vinul. Potrivesti gustul de sare si piper, daca este cazul, si presari rozmarin. Tii vasul la cuptor 25 de minute.

sursa: click pofta buna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

bacon rozmarin
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1663 (s) | 34 queries | Mysql time :0.019570 (s)