News Flash:

Reteta pe care italienii o respecta intru totul - Le ies delicioase - Paste cu creveti

9 August 2017
941 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

180 g paste
2 linguri de ulei de masline
200 g creveti
coaja si sucul unei lamai
5-6 felii de lamaie, pentru decor
patrunjel verde tocat marunt

Citeste si Paste cu tofu - Reteta de post

Mod de preparare:


Pui pastele la fiert in apa putin sarata.
Intre timp, incingi uleiul intr-o tigaie si prajesti crevetii pana devin roz. Adaugi coaja si sucul de lamaie, patrunjelul, doua linguri din apa in care au fiert pastele, sare si piper proaspat macinat.
Scurgi pastele, apoi le pui in tigaie si le amesteci bine.
Cand servesti prepapatul, decorezi cu felii de lamaie.

preluat de pe cookandplay
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

creveti patrunjel verde tigaie
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1442 (s) | 23 queries | Mysql time :0.016799 (s)