News Flash:

Reteta ochelari de foetaj

13 Februarie 2012
2738 Vizualizari | 0 Comentarii
Ochelari de foetaj
Ingrediente:

un pachet foetaj/aluat frantuzesc
miez de nuca macinat
nuca de cocos
zahar de trestie sau normal

Mod de preparare:

Prima data intindem foaia de aluat, apoi presaram zahar brun (poate fi si normal) si nuca macinata si rulam aluatul din ambele capete, pe lungime. Cu ajutorul unui fir de ata, taiem "ochelarii" sau "binoclu" la o latime de circa 3 cm, punem in tava pe hartie de copt si presaram din nou un pic de zahar. La final dam tava la cuptorul preincalzit la 190-200 de grade si lasam pana se rumenesc bine.
Ochelari de foetaj pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1722 (s) | 23 queries | Mysql time :0.029378 (s)