News Flash:

Reteta ochelari de foetaj

13 Februarie 2012
2835 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7538 RON (+0.0029)
USD: 4.2013 RON (+0.0025)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Ochelari de foetaj
Ingrediente:

un pachet foetaj/aluat frantuzesc
miez de nuca macinat
nuca de cocos
zahar de trestie sau normal

Mod de preparare:

Prima data intindem foaia de aluat, apoi presaram zahar brun (poate fi si normal) si nuca macinata si rulam aluatul din ambele capete, pe lungime. Cu ajutorul unui fir de ata, taiem "ochelarii" sau "binoclu" la o latime de circa 3 cm, punem in tava pe hartie de copt si presaram din nou un pic de zahar. La final dam tava la cuptorul preincalzit la 190-200 de grade si lasam pana se rumenesc bine.
Ochelari de foetaj pregatiti de Daniela.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1553 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030107 (s)