News Flash:

Reteta o am de la o colega de serviciu, care a facut-o deja de mai multe ori. M-am gandit sa o testez si eu. Rezultatul: te lingi pe degete! Carnati cu sos de ceapa si rozmarin

24 Ianuarie 2017
5480 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

600 g carnati picanti si afumati
8-10 cartofi pentru piure
o ceapa rosie
boia iute si dulce
2 legaturi ceapa verde
sare
piper alb si negru macinat
3-4 linguri ulei de floarea-soarelui
50 ml lapte
2-3 crengute rozmarin
50 g unt

Mod de preparare:

Se cresteaza carnatii ca sa se poata patrunde cat sunt la cuptor. Se curata ceapa verde, se spala si se foloseste doar partea alba, iar frunzele se dau la o parte.
Ceapa rosie si ceapa verde se taie marunt si se caleste in tigaie, in uleiul de floarea-soarelui. Se adauga boia iute si dulce, sare si piper si crengute de rozmarin.
Sosul este gata atunci cand ceapa devine sticloasa. In sos se pun carnatii si se baga in cuptorul incins.
Separat, se curata cartofii de coaja si se pun sa fiarba in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se paseaza impreuna cu sarea, laptele caldut si untul. Dupa ce s-au rumenit, se scot din cuptor si se servesc cu sosul de ceapa si garnitura de piure.

sursa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

carnati sos sos ceapa carnati reteta
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1621 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013779 (s)