News Flash:

Reteta o am de la o colega de serviciu, care a facut-o deja de mai multe ori - Drob de miel in aluat fraged

11 Aprilie 2017
9905 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

Pentru aluat:
300 g faina
50 ml apa calda
1 ou
2 galbenusuri
50 g unt
1 praf de sare

Citeste si despre Cea mai delicioasa placinta cu carne de miel

Pentru umplutura:
1 kg maruntaie de miel
2 legaturi ceapa verde
2 cepe uscate
10 oua
2 linguri ulei
marar
patrunjel
1 lingurita boabe de piper
2 foi dafin
sare
piper

Mod de preparare:

Se amesteca faina cu oul, untul, apa calda si un praf de sare. Se obtine un aluat mai tare, care se da la rece. Maruntaiele se spala si se pun la fiert in apa cat sa le acopere, se adauga sare, boabele de piper si foile de dafin. Se lasa sa fiarba la foc mic 20-30 de minute, dupa care se scurg si se lasa la racit. Se trec impreuna cu ceapa uscata prin masina de tocat si se amesteca cu ceapa verde taiata marunt. Se adauga verdeata tocata marunt, sase oua crude si se condimenteaza cu sare si piper. Cele patru oua ramase se fierb tari si se curata.

Citeste si Nu va lipsi de pe masa de Pasti - Stufat de miel

Se intinde o foaie din aluat si se asaza intr-o tava unsa cu ulei. Se pune compozitia de maruntaie peste foaie si se asaza pe mijloc, in sir, ouale fierte. Se ruleaza, se unge cu cele doua galbenusuri batute si se da la cuptor pentru o ora, la foc mic. Si gata drobul de miel in aluat fraged!

sursa: clickpoftabuna
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

drob miel aluat fraged drob pasti retete drob
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1862 (s) | 34 queries | Mysql time :0.021056 (s)