News Flash:

Reteta norocoasa, pentru Anul Nou

11 Decembrie 2014
5264 Vizualizari | 1 Comentarii
Ingrediente:

1 kg de dorada (sau biban de mare)
200 g de piper
100 g de morcovi
6-7 rosii cherry sau 2 rosii mai mici
100 gr praz sau ceapa
o felie de lamaie
plante aromatice dupa gust

Pentru sos:

3 linguri ulei vegetal
3 catei de usturoi
sare
piper

Mod de preparare:

Toaca marunt ceapa si pune-o la calit. Dupa ce devine translucida, adauga morcovul dat pe razatoare. Dupa 2-3 mintue pune rosiile taiate cubulete, apoi ierburile aromatice. Potriveste de sare si piper.

Amesteca ingredientele pentru sos.

Curata si spala foarte bine pestele. Taie-i burta, ca sa obtii un fel de buzunar, umple-l cu compozitia pregatita anterior, pune-l intr-o tava gresata, apoi unge-l cu sos si baga-l cuptorul incins la 180 de grade Celsius. E gata cam in 35-40 de minute.
Pentru decor, pune in farfurie o felie de lamaie si cateva frunze de patrunjel.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

peste umplute retete peste superstitii peste peste revelion
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1593 (s) | 23 queries | Mysql time :0.014279 (s)