News Flash:

Reteta mici

28 Aprilie 2015
2700 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

200 g piept de porc
500 g piept de vita
400 g pulpa de oaie
200 g grasime de porc (optional)
250 ml supa de oase
1 capatana de usturoi
1 lingura cimbru uscat
1 lingurita boia de ardei dulce
1 lingurita rasa bicarbonat
1 lingurita piper proaspat macinat
sare

Mod de preparare:

Curata carnea de pielite si de zgarciuri, taia-o in bucati si toac-o marunt la masina de tocat. Daca vrei ca micii sa iasa putin mai zemosi, mai grasi, da si slanina prin masina si amesteca bine intr-un bol. Adauga cimbrul, piperul, boiaua de ardei, bicarbonatul stins cu 2-3 picaturi de otet, usturoiul zdrobit si o lingurita de sare.

Integreaza in compozitie supa de oase si amesteca bine carnea pentru a obtine o pasta omogena. Las-o la frigider pana a doua zi, insa inainte sa formezi micii, gusta carnea si mai adauga-i daca este necesar sare si piper.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

reteta mici mici portc mici vita mititei 1 mai mici gratar
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1245 viz    0 com
2830 viz    1 com
2264 viz    0 com
19352 viz    0 com
9832 viz    0 com
9634 viz    0 com
4387 viz    1 com
3362 viz    0 com

Mica publicitate

© 2019 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1762 (s) | 34 queries | Mysql time :0.024911 (s)