News Flash:

Reteta MasterChef: spuma de portocale

15 Aprilie 2014
2796 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

4 portocale
1 pahar de Grand Marnier
200 g zahar
200 ml lapte
200 ml apa

Mod de preparare:

Intr-o caserola se toarna laptele, se adauga coaja de la 2 portocale si 120 g zahar. Amestecati si fierbeti. In alta oala puneti galbenusurile, peste care turnati laptele fierbinte putin cate putin, continuand sa amestecati pana devine o crema mai densa.

Lasati sa se raceasca, dupa care incorporati albusurile batute spuma densa si lichiorul. Puneti compozitia intr-o forma si dati la congelator 6 ore.
Celelate 2 portocale se curate si se taie fasii. Intr-o oala puneti apa si 80 g zahar si coaja de la portocale, lasati la fiert pana devine totul transparent si cremos. Taiati spuma si acoperiti cu sirop. Decorati cu portocala zaharisita.

sursa: foodstory
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

spuma portocale retete masterchef aida parascan
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

1955 viz    0 com
1624 viz    0 com
2343 viz    0 com
1829 viz    0 com
4909 viz    0 com
2975 viz    0 com
3551 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1591 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013502 (s)