News Flash:

Reteta marocana de pui cu migdale

2 Iunie 2014
921 Vizualizari | 0 Comentarii
Ingrediente:

1,3 kg de pulpe de pui superioare si inferioare
1/4 cana de migdale
1.2 cana de caise confiate
1 ceapa
1 morcov
1 lingura de ghimbir proaspat ras
2 catei de usturoi
1 lingurita de coriandru
1 lingurita de scortisoara
1 lingurita de chimen
1 cana de supa de pui
1 lingura de miere
2 cani de naut conservat
sare
ulei de masline
piper

Mod de preparare:

Asezoneaza pulpele de pui cu sare si piper si coace-le intr-o tava, cu putin ulei de masline, pana cand se rumenesc. Caleste ceapa si morcovii intr-o cratita si spre final adauga usturoiul, ghimbirul si mirodeniile. Adauga puiul si supa peste acest amestec, acopera vasul si lasa aromele sa se intrepatrunda timp de o ora, la foc mic.
Dupa ce s-a facut puiul, pune-l intr-un vas curat si adauga mierea, caisele, migdalele si nautul peste el.
Poti servi acest preparat deosebit alaturi de o garnitura de cuscus. De asemenea, pentru ca gustul este unul extrem de aromat, este bine sa pregatesti un desert racoritor.

sursa: acasa
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook. Avem si Instagram.

retete marocane retete internationale retete carne retete culinare
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

883 viz    0 com
917 viz    0 com
1080 viz    0 com
934 viz    0 com
1067 viz    0 com
948 viz    0 com

Mica publicitate

© 2018 - Culinar.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1575 (s) | 23 queries | Mysql time :0.013151 (s)